Goethals-Slos.be | Over Goethals Slos
7358
page,page-id-7358,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over Goethals Slos

VAKMANSCHAP SINDS 1965

 

Goethals-Slos is reeds geruime tijd een vaste waarde in de sector verwarming en sanitair. Het bedrijf werd opgericht in 1965 in de Kapellestraat 2 te Waarschoot door Arsene Goethals dewelke startte met het eigenhandig vervaardigen van verwarmingsketels.

De zaken liepen goed waardoor zijn zoon Bertrand Goethals, na zijn legerdienst, ook in het bedrijf kwam werken.  Al snel werd er nog uitgebreid met een aantal werknemers.

In 1973 sloeg het noodlot toe en overleed Arsene waardoor Bertrand voor de keuze stond om , al dan niet, de zaak verder te zetten samen met zijn echtgenote.

Dit was niet zo evident gezien hun jonge leeftijd, maar met veel doorzettingsvermogen en wilskracht zijn ze er toch in geslaagd de zaak verder uit te breiden en in 1980 te verhuizen naar het Hoekje 46 te Waarschoot.

Goethals Slos Priorijstraat 12 te Waarschoot

HET FAMILIEBEDRIJF VANDAAG

 

Momenteel zijn we reeds aan de 3de generatie toe daar hun jongste zoon Joeri Goethals, samen met zijn echtgenote, het bedrijf overgenomen heeft wat ervoor zorgt dat de toekomst van de firma Goethals-Slos enigszins verzekerd blijft.

Sinds 2001 zijn wij gevestigd in de KMO zone Priorijstraat 12 te Waarschoot in een volledig nieuw complex waar er voldoende ruimte is voor nog eventuele uitbreiding.

 

Onze firma bestaat nu reeds 50 jaar en is, naast de klassieke verwarming op aardgas en mazout, tevens mee geëvolueerd in alle huidige technieken zoals alternatieve energieën, zonneboiler, vloerverwarming, warmtepompen,…Ook hebben wij onze eigen depannage –en onderhoudsdienst, wat toch een extra troef en service is in de verwarmingssector.